Annie Sloan tuotteet

ANNIE SLOAN CHALK PAINT™

oxford navy.jpg
Chalk Paint™ on monipuolinen ominaisuuksiltaan.
Sillä voi maalata ja sisustaa kauniisti, helposti, nopeasti ja monipuolisesti sisällä ja ulkona.

 

Chalk Paint® on sisustusmaali, jonka Annie Sloan kehitti 25 vuotta sitten. Se vaatii hyvin harvoin esivalmisteluja, kuten hiontaa tai pohjamaalausta ja sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ja lähes kaikilla pinnoilla. Sillä voi elvyttää vanhan huonekalun, seinät, katot ja lattiat helposti. Se on helppo ja hauska ja ihan kaikki saavat sillä upeita tuloksia.

 

"Ei tarvita tylsää pohjamaalausta tai hiontaa – hyppää suoraan hauskaan osuuteen!" – Annie Sloan

 

Väripaletti saa inspiraationsa 1700- ja 1900-lukujen sisustuksesta ja väreistä ja sekoittamalla värejä voit helposti laajentaa sitä. Lisää vähän vettä ohentaaksesi sitä, paksunna jättämällä kansi auki, tee maalipesu lisäämällä reilusti vettä. Käytä Annie Sloan Flat -siveltimiä, kun haluat pehmeitä ja tasaisia pintoja ja Pure Bristle -siveltimiä, kun haluat tekstuuria ja kulunutta pintaa. Levitä päälle Annie Sloan Soft Wax suojataksesi pintaa ja antaaksesi sille kulutuksenkestoa.

 

"Annie Sloanin maalit muuntavat surkeimmankin loukon taivaaksi."

– World of Interiors

"Annie Sloanin maalit ovat täydellinen valinta, kun haluat uudistaa rakkaimmat esineesi."

– Elle Decoration

"Annie Sloanin maalin kehittivät enkelit, jotta kaikesta tulisi hauskaa."

– Kirstie Allsopp

 

Tulet huomaamaan, kuinka helppoa ja mukavaa niillä maalaaminen onkaan!

Ei yleensä tarvita esitöitä: ei hiomista,  ei pohjamaaleja.

Kohteen puhdistus pölystä ja rasvasta useimmiten riittää.

Chalk Paint™ on riittoisaa, sillä useimmiten kertasively riittää. Litran purkilla maalaat keskimäärin 13 neliötä. 1,20 dl testipurkeilla voit testata täydellisen sävyn löytymistä tai maalata pienempiä kohteita. Pieni purkki riittää yleensä esimerkiksi tuolin maalaamiseen tai niitä voi kätevästi käyttää koristemaalaukseen tai Chalk Paintin sävyttämiseen.

 

Chalk Paint™  kuivaa nopeasti, pinta on kuiva alle tunnissa. Maalattu pinta on kuivuneena samettisen kalkkimainen, täysmatta.

Värisävyt ovat pehmeät ja niitä voi myös vapaasti sekoittaa keskenään ja esimerkiksi vaalentaa tai tummentaa niitä, jolloin voit luoda itsellesi täydellisen oman sävyn.

 

Vesiohenteinen. Tarpeen mukaan sitä voi ohentaa tilkalla vettä tai paksuntaa jättämällä kannen yöksi auki. Myös työvälineet puhdistuvat helposti vedellä.

Maali vanhenee kauniisti eikä irtoa lastuina, se kuluu puuterimaisesti ohentuen, mutta kestää hyvin aikaa. Kuivuttuaan maalin pinnasta saattaa irrota hieman kuiva-ainetta, jolloin pinnan voi halutessaan harjata tai pyyhkäistä kevyesti puhtaalla, kuivalla rätillä. Maalista ei sen kuivuttua kuitenkaan tartu väriä esim. vaatteisiin. Maalipinnan voi kulutuksille alttiissa kohteissa (pöytien pinnat, huonekalut jne.) käsitellä joko Annie Sloan Soft Wax vahalla tai Annie Sloan mattalakalla antamaan lisää käytettävyyttä.

Soveltuu kaikenlaiseen maalaamiseen ja tarttuu lähes kaikkiin materiaaleihin. Erinomainen tarttuvuus ja peittävyys.

Chalk Paint™ on täysin hengittävä.

 

Maalilla voit sisustaa niin sisä- kuin ulkotiloissa. Ulkokohteissa jätä pinnat vahaamatta, että pinnat hengittävät vapaasti.

 

Chalk Paintilla saa myös luotua monenlaisia efektejä sisustukseen: esimerkiksi vanhaa ranskalaista 1700-luvun tunnelmaa, patinaa ja erilaisia kuviointeja mm. kuivamaalaamalla tai vaikka hirsien maalipesulla. Voit luoda myös täysin moderneja tasaisia pintoja.

 

Chalk Paintilla voi värjätä myös kankaita ja lankoja.

Chalk Paint™ on liuotteeton, lyijytön, myrkytön, hajuton. Soveltuu myös lasten huonekaluihin ja lastenhuoneiden seiniin, sillä siinä ei ole haitallisia aineita. Chalk Paint™, Wall Paint ja Soft Wax on testattu ja niille on myönnetty Toy Safe sertifikaatti (BS EN 71-3:2013).

ANNIE SLOAN SOFT WAX

Soft Waxilla voit suojata Chalk Paintilla
maalatut pinnat

 

 • 4 sävyä: kirkas, tumma kahvi, musta ja valkoinen

 • käytetään sulkemaan maalipinnan huokoset, jolloin pyyhkiminen ja käytettävyys helpottuu

 • vaha hieman tummentaa ja syventää maalin väriä

 • värillisillä vahoilla voi tehdä mös patinaefektejä

 • levitä ohut kerros vahaa täysin kuivaan maalipintaan pensselillä tai puhtaalla rätillä

 • anna kuivaa hyvin ennen käyttöönottoa, kuiva vaha ei kiillä eikä tunnu viileältä tai tahmealta

 • älä käytä vahaa ulkokalusteissa

 • Annie Sloan Soft Waxissa on hieman liuotinta, mutta vain noin 1/3 sallituista määristä. Kohteissa jotka lapsi saattaa laittaa suuhunsa, suosittelemme että Soft Waxin annetaan kuivua 5–21 päivää ennen käytöönottoa, että se kuivaa täysin. Chalk Paint™, Wall Paint ja Soft Wax on testattu ja niille on myönnetty Toy Safe sertifikaatti (BS EN 71-3:2013).

ANNIE SLOAN MIXING STICKS

Maalin huolellinen sekoittaminen on tärkeää

 • apunasi maalin  sekoittamisessa

 • tikun terävä kulma auttaa sekoittamaan myös purkin reunuksen

 • Annie Sloanin maaleissa on erittäin tärkeää tehdä hyvin perusteellinen sekoittaminen, koska maalissa on paljon pigmenttejä ja kuiva-aineita. Aloita purkin ravistelulla ja jatka sekoitustikulla. Perusteellisesti sekoitetulla maalilla saat hyvän lopputuloksen.

ANNIE SLOAN KIRJAT

 • Annie Sloanin kirjoista saat upeita ideoita ja neuvoja omiin projekteihisi

 • Annie on arvostettu maalaamisen ja värien asiantuntija, joka on kirjoittanut 25 kansainvälisesti myytyä kirjaa maalauksesta ja väreistä

ANNIE SLOAN KANKAAT

Kankaat Annie Sloan maalisävyissä

 • Annie Sloanin uusimmat kankaat ovat pellava-puuvilla (55/45) sekoitetta ja niiden sävyt ovat samat kuin Annie Sloan maaleissa

 • kysy kankaista lisää jälleenmyyjältäsi, ne eivät välttämättä kuulu kaikkien valikoimiin ja ovat useimmiten tilaustavaraa

ANNIE SLOAN CRAQUELEUR

Annie Sloan Craqueleur-lakoilla saat tehtyä ihanaa krakeloitua pintaa!

​​​

CRAQUELEUR – KRAKELOINTILAKKA, STEP 1 & 2

 • Levitä siveltimellä Annie Sloan Craqueleur Step 1 -lakkaa maalatulle tai decoupagekäsitellylle pinnalle ja anna kuivua.

 • Lisää seuraavaksi tasainen kerros Annie Sloan Craqueleur Step 2 -lakkaa. Mitä ohuempi kerros, sitä hienommat halkeamat.

 • Kuivaa varovasti hiustenkuivaajalla tai laita lämpimään / aurinkoiseen paikkaan kuivumaan. Krakelointi alkaa näkymään.

 • Lisää seuraavaksi kuivalla rievulla värillistä Annie Sloan Soft Wax vahaa korostaaksesi krakelointia. Pyyhi liika värillinen vaha pois värittömällä vahalla.

 • Pese siveltimet huolellisesti vedellä heti käytön jälkeen.


Annie Sloanin Craqueleur-lakka näytteet on saaneet eurooppalaisen standardin mukaisen Toy Safe -merkinnän
(BS EN 71-2:2013)

ANNIE SLOAN GILDING WAX

Sipaisu metallivahaa sinne tänne!

Metallivahoilla voit sipaista metallinhohtoa sinne tänne.

Väreinä

 • kirkas kulta

 • lämmin kulta

 • kirkas hopea

 • tumma hopea

 • kupari

ANNIE SLOAN GOLD SIZE

Gold Size -lyöntimetalliliima

​​

Gold Size on “liima” messinki-, alumiini-, kupari-, kulta- ja hopea-lyöntimetalleille. Levitä ohut kerros Annie Sloanin Chalk Paint™ maalin päälle.

 

Gold Size on aluksi valkoista, muuttuu sitten violetiksi ja muuttuu värittömäksi ja tahmeaksi, kun se on valmiina metallilehden kiinnitykseen (noin 5–15 minuuttia pintamateriaalista riippuen). Gold Size säilyy tahmeana melkolailla määrättömän ajan.

 

Lisäohjeita saat Annie Sloanin kirjasta Creating the French Look ja Quick and Easy Paint Transformations, molemmat on kustantanut Cico Books. Pese siveltimet huolellisesti vedellä heti käytön jälkeen.

ANNIE SLOAN WALL PAINT

Wall Paint on erinomainen maali
kulutukselle alttiisiin sisäseiniin ja sisäkattoihin.
Sillä on samoja hyviä ominaisuuksia kuin Chalk Paintilla, mutta sitä voi helposti myös pestä ja hangata.

 

Wall Paintilla on täydellinen maali seiniin ja kattoihin, joihin elämä jättää jälkensä.

Wall Paint on vesiohenteista, hyvin peittävää, riittoisaa, hajutonta, nopeasti kuivuvaa ja mattapintaista, kuten Chalk Paint. Wall Paint on parhaimmillaan kulutuksenkestoa vaativissa seinissä ja katoissa. Wall Paint tarjoaa seinille Chalk Paintia vahvemman kulutuksenkeston eikä se tarvitse viimeistelyä vahalla tai lakalla. Wall Paintia voit myös käyttää liitutauluna, siihen voi kirjoittaa liidulla ja pyyhkiä pois.

Ei tarvita esitöitä: ei hiomista, ei puhdistusta, ei pohjamaaleja

Kohteen puhdistus pölystä useimmiten riittää. Mikäli kohteessa on rasvaa, on rasva pestävä pois.

 

Wall Paint on riittoisaa, 2,5 litran purkilla maalaat keskimäärin 36 neliötä. 1 dl testipurkeilla voit testata täydellisen sävyn löytymistä tai maalata pienempiä kohteita. Pieni purkki riittää noin neliölle. Useimmiten kertasively riittää.

 

Wall Paint  kuivaa nopeasti, pinta on kuiva noin 40 minuutissa. Maalattu pinta on kuivuneena samettisen kalkkimainen, täysmatta.

Vesiohenteinen. Tarpeen mukaan sitä voi ohentaa tilkalla vettä tai paksuntaa jättämällä kannen yöksi auki. Myös työvälineet puhdistuvat helposti vedellä.

Maali vanhenee kauniisti eikä irtoa lastuina, se kuluu puuterimaisesti ohentuen, mutta kestää hyvin aikaa. Kuivuttuaan maalin pinnasta saattaa irrota hieman kuiva-ainetta, jolloin pinnan voi halutessaan harjata tai pyyhkäistä kevyesti puhtaalla, kuivalla rätillä. Maalista ei sen kuivuttua kuitenkaan tartu väriä esim. vaatteisiin.

Wall Paint on melko hengittävä, kulutuksenkesto-ominaisuudet tekevät siitä kuitenkin vähemmän hengittävän kuin Chalk Paintista.

Wall Paintillakin saa luotua monenlaisia efektejä sisustukseen: esimerkiksi vanhaa ranskalaista 1700-luvun tunnelmaa ja erilaisia kuviointeja mm. kuivamaalaamalla tai vaikka hirsien maalipesulla. Voit luoda myös täysin moderneja, tasaisia pintoja.

Annie on huolella valinnut Wall Paintin sävyiksi 16 seiniin sopivaa väriä, jotka täydentävät hyvin Chalk Paintilla maalattuja huonekaluja. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään ja voit luoda ihan oman, täydellisen sävyn.

 • Original

 • Old White

 • Duck Egg Blue

 • Country Grey

 • Paris Grey

 • French Linen

 • Graphite

 • Aubusson

 • Old Ochre

 • Versailles

 • English Yellow

 • Napoleonic Blue

 • Provence

 • Emperos's Silk

 • Amsterdam Green

 • Antoinette

Wall Paint on lyijytöntä, siinä on vain minimimäärä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), se on EG-vapaa ja se on saanut eurooppalaisten standardien mukaisen Toy Safe -merkinnän (BS EN 71-3:2013).

ANNIE SLOAN PENSSELIT

1/5
Laadukkailla pensseleillä maalaus sujuu

 

 • Annie Sloanilla on erittäin laadukkaita pensseleitä sekä luonnonharjaksesta että synteettisestä kuidusta

 • luonnonharjaspensselit ovat huiput: niiden tiheällä ja jäykällä karvalla saat hierrettyä maalin ja vahan pintaan parhalla tavalla

 • synteettiset pensselit ovat tiheät eikä karvat irtoa helposti, niiden päät on lisäksi viimeistelty niin, että pinnasta tulee tasainen

 • pitkäikäisiä, kun hoidat niitä hyvin

 • pese käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja tarvittaessa saippualla

 • kuivata niin, että harjakset ovat suorassa

ANNIE SLOAN SABLUUNAT

Sabluunoilla kuvioit villisti tai jämptisti

 

 • Useita erilaisia malleja

 • koot A4 tai A3

 • sabluunoita voi käyttää mielikuvituksesi mukaan, joko jämpisti tai villisti, yhdellä tai useammalla värillä – kokeile rohkeasti

1/2

ANNIE SLOAN SANDING PADS

Helppoa hiontaa ja kiillotusta

 • näillä saat helposti hiottua, jos haluat tasoittaa maalin pintaa tai tehdä patinaefektejä

 • pakkauksessa 3 kestävää ja pestävää tyynyä: karkea, keskikarkea ja hieno

 • mukava käteen, helppo ote

 • tyynyn sileällä puolella voit kiillottaa ja viimeistellä maalatun ja vahatun pinnan

ANNIE SLOAN MINI PROJECT PACK

Itsellesi tai lahjaksi!

 • miniprojektipakettiin voit valita sisällön toiveidesi mukaan, esimerkiksi 2 pientä Chalk Paintia ja 2 vahaa sekä pensseli (verkkokaupoissa voi olla valmiiksi valittuja ehdotuksia)

 • kiva lahjaidea sellaisenaan tai yhdistettynä esimerkiksi Annie Sloan kirjaan tai kurssiin

ANNIE SLOAN MIX MAT

Avuksi värien sekoitteluun

 • Mix Mat on liukaspintainen pehmeä alusta, jonka päällä on todella helppo sekoitella värejä ja tehdä värikokeiluja

 • sisältää myös tietoa väreistä ja Annien vinkkejä

 • helppo puhdistaa vedellä ja käyttää uudestaan ja uudestaan...

ANNIE SLOAN IMAGE MEDIUM

Kuvien ja tekstien siirtoon sekä decoupageen

Annie Sloan Image Mediumin avulla voit kiinnittää ja siirtää kuvia ja tekstejä maalattuun pintaan (huomaathan, että kuvansiirrossa kuva tulee peilikuvana, joten jos haluat esim. tekstin oikein päin, ota siitä ensin kopio/tuloste peilikuvana).

 

DECOUPAGE: levitä ainetta kuivalle maalatulle pinnalle pienellä tasapäisellä pensselillä. Lisää päälle leikattu kuva, kuvapuoli ylöspäin. Levitä ainetta kuvan päälle noin 5 kerrosta lisää, vältä siveltimen jälkiä. Jokaisen kerroksen tulee olla ohut ja kuivaa 20–30 minuuttia ennen seuraavan kerroksen levittämistä.

 

KUVANSIIRTO: levitä kuivalle maalatulle pinnalle pienellä tasapäisellä pensselillä. Sijoita valitsemasi kuvan valokopio alueelle kuvapuoli alaspäin, poista ilmakuplat kuvan alta. Anna kuivua kokonaan. Poista kopiopaperi hellästi kostealla rätillä tai sormella hankaamalla, kunnes kuva paljastuu sen alta. Pese siveltimet huolellisesti vedellä heti käytön jälkeen. Suojaa kuvan pinta Annie Sloan Soft Waxilla.

Inspiraatiota & ideoita: Annie Sloanin kirjat, vinkit ja ohjevideot osoitteessa www.anniesloan.com

ANNIE SLOAN LYÖNTIMETALLIT

Metalleilla efektejä ja uudenlaisia pintoja!

Annie Sloan lyöntimetallit maalattujen tuotteiden koristeluun ja efekteihin. Pakkauksessa on 20 kpl lyöntimetallilehtiä.

Tuotetta käytetään yhdessä Annie Sloan Gold Size lyöntimetalliliiman kanssa, lue lisää vierestä.

Lisäohjeita saat Annie Sloanin kirjasta Creating the French Look ja Quick and Easy Paint Transformations.

Kysy tuotteista lisää omalta jälleenmyyjältäsi – katso yhteystiedot täältä.